In 1959 kochten Louis Nijs en Simonne Peeters hun huidige pand op de Muggeberg. De boerderij werd verbouwd tot een winkel van galvanisé artikelen en geëmailleerde kookpotten en een smidse voor Louis.
Doorheen de jaren werden het assortiment en de winkel uitgebreid. Je kon er terecht voor huishoudartikelen, groot en klein elektro, verwarmingstoestellen, ijzerwaren en doe-het-zelfartikelen. Heel wat koppeltjes legden destijds bij Huis Nijs-Peeters hun huwelijkslijst. Ook het werkhuis werd regelmatig aangepast aan de behoeften van het moment.
In 1991 besloot dochter Regina Nijs om mee in de zaak te gaan. Zij werd het gezicht van de winkel.
In 1996 vervoegde zoon Daniël Nijs de rangen. Hij versterkte Huis Nijs-Peeters met zijn ervaring in elektriciteit en stuurtechnieken.
Vandaag biedt familiebedrijf Huis Nijs-Peeters u de grootste keuze en de beste service na verkoop in groot en klein elektro, doe-het-zelfartikelen en verwarmingstoestellen. Verwarming is trouwens het paradepaardje van deze zaak: u kunt er terecht voor kachels op pellets, (aard)gas, hout, kolen en stookolie.
Gesterkt door zijn twee generaties lange ervaring doet het familiebedrijf elke dag zijn uiterste best om de wensen van iedere individuele klant te vervullen. Huis Nijs-Peeters is uw partner van offerte tot onderhoud!

Get a free quote

Building Inspiring Spaces

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua ut enim ad minim veniam.

<